Rätt vin till utställningen

Många fotografers stora mål är att få ha en utställning. Om du ska ställa ut dina fotografier är det viktigt att du redan nu planerar inför det. Det kan till exempel vara trevligt att bjuda på något gott att dricka, åtminstone vid vernissage, och nedan får du tips på det.

Satsa på franskt vin

Om du har fullt upp att planera utställningen kanske du inte har tid att besöka Systembolaget. Då kan du handla vin på nätet. Du kan till exempel köpa Chateauneuf du pape från Vinoteket om du föredrar franskt vin. Utöver att de har franskt vin finns det många andra vintillverkare.

Châteauneuf-du-Pape är ett populärt franskt vin som känns igen genom dess jordiga toner med smak av tjära, örter och läder. De nytillverkade vinerna är kraftiga men med åren får de en mjukare smak. De har en fruktig och något syltig karaktär och ger en känsla av elegans. Det är en vinsort som många tycker om och därför är det ett bra alternativ för dig som ska bjuda många på vin.

På Vinotekets hemsida finns det viner i olika prisklasser att välja bland och du kan klicka hem allt det du behöver inför din kommande fotoutställning.